Електроният сайт на Хотел Туинс Палас събира само минимални технически данни за Вашето посещение.
С натискането на бутон Потвърждавам Вие се съгласявате за тяхното предоставяне и с правилата за ползване на Електроният сайт
GDPR - закон за защита на личните данни.
Хотел Туинс Палас Варна Св.Константин и Елена

Хотел Туинс Палас Варна

Настаняване в удобни апартаменти в курорта Св.Константин и Елена

Хотелски комплекс Twins palace се намира на 8 км. от международното летище – Варна и на 5 км от гр . Варна виден административен, културен и търговски център.
Град Варна е обявен за най- добрия град за живеене в България. Той е с развит морски туризъм и е изходна точка за много курорти по Северното Черноморие.
В него се провеждат множество културни мероприятия. Някои от забележителностите на града са: морската градина, делфинариума, аквариума, музеи, катедралата Свето Успение Богородично и мн. други.
Забележителности на комплекса са резиденция Евксиноград и манастира Св. Св. Константин и Елена.
За удобството на нашите клиенти сме подбрали висококвалифициран персонал, който ще направи престоят Ви при нас незабравим.
Мотото на хотел Twins palace е комфорт, сигурност и спокойствие.
Zlatko Nedelchev
CEO Изпълнителен Директор
Св.Константин и Елена

Промоции от Хотел Туинс Палас

Промоции и намаления от Хотел Туинс Палас Варна

Цената включва:
Нощувка, външни басейни, шезлонги на басейна, Wi-Fi, паркинг, ДДС, курортна такса и застраховка.
Хотелът се състои от луксозни апартаменти, като всички те са с великолепна морска панорама. Комплексът включва паркинг, външен басейн, детски басейн и джакузи, които през лятото са на разположение на нашите гости напълно безплатно.
Целогодишно в хотела работи спа център, който ще допринесе за пълния релакс на клиентите ни. Спа центърът предлага масажи, сауна, джакузи, масажна вана, тангентор, целутрон, ароматерапия и масажи с рехабилитационно оборудване Nuga best.
През летния сезон врати отваря рибен ресторант с традиционни български и средиземноморски специалитети. Лоби барът на хотела работи 24 часа и ще предложи на нашите клиенти разнообразни напитки и коктейли. Хотелът е с монтирана соларна система, която да осигурява топла вода от слънчевата топлина.
При нас Вие можете да планирате и своята екскурзия до красиви кътчета на нашата страна, както и да се разходите с яхта. За по-голямата сигурност на нашите гости достъпът до хотела е ограничен.

Галерия - Туинс Палас

Снимки от хотела и курорт Св.Константин и Елена