Местонахождение

Местонахождение на Хотел Туинс Палас


  Св. Св. Константин и Елена ул. 45, № 2 – спирка Марек  Варна 9000

Хотелски комплекс Twins palace се намира на 8 км. от международното летище – Варна и на 5 км от гр . Варна виден административен, културен и търговски център. Град Варна е обявен за най- добрия град за живеене в България. Той е с развит морски туризъм и е изходна точка за много курорти по Северното Черноморие. В него се провеждат множество културни мероприятия.

Някои от забележителностите на града са: морската градина, делфинариума, аквариума, музеи, катедралата " Свето Успение Богородично и мн. други. Морската градина е с площ 850 дка и е национален паметник на градинското и парковото изкуство. В градския исторически музей се съхранява най- старото златно съкровище в света, наречено Култура Варна. Аквариумът е с над сто годишна история.

Курортен комплекс Св. Константин и Елена е първия български Черноморски курорт - национален парк. Той съчетава чист въздух, гора, минерални извори и море. Целият комплекс е покрит с многогодишна широколистна гора. Минералните извори са седем на брой с дълбочина от 1800 до 2050м и температура на водата от 40 до 60градуса. Те са известни със своето лечебно действие. Плажната ивица е 55 000 кв. м. с фин пясък.

В курортния комплекс има тенис кортове, детски площадки, футболно игрище, открити и закрити минерални басейни и яхтени пристанища.
Забележителности на комплекса са резиденция Евксиноград и манастира Св. Св. Константин и Елена

Разположен на главния път Варна- Зл. Пясъци, на спирка Марек, хотел Twins palace е с много добра локация към градът и Черно море.
Само 300 м. делят хотела от красивото Черно море, което прави хотелът ни още по привлекателен за нашите гости.
  Летище Варна — Св.св. Константин и Елена 18км
  Автомобил - 26 мин
  Автобус 409 - 53 мин